Forside » Wordpress Software Anmeldelser » Wp Robot 5 anmeldelse 2019 [Seneste version]

Wp Robot 5 anmeldelse 2019 [Seneste version]

Mange mennesker i dag egne blogs. Blogging er en måde at tjene penge online, og det sker for at være den mest populære. Du kan bruge en blog til at sælge affiliate-produkter, giver oplysninger til læserne, eller endda til underholdning. Blogs bruges også på virksomhedens hjemmesider til at forbedre SEO. De største problemer mange mennesker står over for, er at udfylde deres blogs med relevant indhold regelmæssigt.

Alligevel er der en løsning på dette. Vidste du, at du kan holde din blog opdateret håndfri? Ja du kan. Faktisk kan du få din blog opdateret med rigt og unikt indhold i ethvert emne eller kategori, du kan tænke på. I dagens indlæg vil jeg give dig en komplet gennemgang af en automatiseret robot, der kan gøre dette på din WordPress-blog - WP Robot 5.

Her er den komplette WP Robot 5 anmeldelse:

2016-10-14_22-10-36-min

Hvad er WP Robot 5?

WP Robot 5 er en automatiseret blogging plugin til WordPress blogs. Dette plugin er i stand til at skabe originale, høj kvalitet SEO-klar, og up-to-date artikler og sende dem på din blog. Processen kræver ikke at du skal gøre noget, end at fodre den med relevante oplysninger, som skal bruges til at skabe indholdet.

Det er derfor, oversætter, at du kan få din blog opdateret, mens du er på ferie, sover, eller på anden virksomhed. WP Robot 5 er intelligent nok til at skabe indhold, der er spændende, informativ og målrettet til dit publikum.

Brugt på mere end 1 millioner blogs, kan du være sikker på, at WP Robot 5 er den mest betroede og pålidelige auto-blogging plugin du kan finde på markedet. Tilføj det faktum, at plugin opdateres regelmæssigt og uovertruffen kundeservice.

Hvad kan du opnå med WP Robot 5?

2016-10-14_22-16-10-min

Uanset om du er en ny blogger eller en eksisterende, vil du blive overrasket over, hvad du kan gøre med denne autopilot plugin. Uanset hvad din blog niche er, kan du være sikker på at opnå de bedste resultater med WP Robot 5. I en oversigt, her er de ting, dette plugin kan gøre med enhver WordPress blog:

1. Nemt oprette en ny blog i minutter eller udfylde din eksisterende blog med indhold:
Alt du ned er at oprette din blog, aktivere plugin og fodre den med de oplysninger, du har brug for dit indhold. Din blog vil snart blive fyldt med indhold af høj kvalitet for dine besøgende. Dette sikrer, at dine læsere forblive tilsluttet og engageret, når du går offline.

2. Tjene penge på din blog med et par klik:
Dette plugin er i stand til at indsætte affilierede links fra store netværk og auktion websteder. Med denne funktion, behøver du ikke at spekulere på, hvordan du kan tjene penge online.
Du skal blot tilmelde dig med affiliate partner hjemmesider du kan lide. Lad plugin trække produkter fra Amazon, eBay og andre top hjemmesider og indsætte dit affiliate id. Når dine artikler gøre et salg, du tjene penge med dette plugin.

3. Spar både tid og penge Outsourcing til indhold:
Oprettelse indhold til din blog er hurtigt, nemt og automatiseret. Dette plugin er i stand til at bruge forskellige kilder til at skabe indhold af høj kvalitet til din blog. Alle blogindlæg skabt af WP robot 5 er unikke.
Du kan være sikker på at få regelmæssige opdateringer hele tiden rundt uden at skulle hyre nogen til at skrive indhold til dig. Når du føler, du ønsker indhold til din blog, bare tillade denne fantastiske plugin gøre sin opgave.

4. Importere dine gamle blogindlæg til din nye blog:
Har du har en gammel blog, du har opgivet? Ønsker du at klone den med den nye blog, du arbejder med? Du kan opnå alle disse ganske let med WP Robot. Dette plugin er i stand til at importere dine offentligt udlån artikler, tilføje billeder til dem og skabe nye stillinger med det nye indhold oprettet on-the-fly.

der WP Robot 5 er flere ting, du kan gøre med WP Robot. Du kan tjekke den fulde liste over hvad WP robot kan gøre HER.

Hvordan virker WP Robot arbejde?

Wp Robot 5 indsamler oplysninger fra internettet, specifikt fra de websteder, du bemyndiger den til at bruge og bruger dataene til at skabe nyt indhold til din blog.

Når plugin indsamler artiklerne fra de ønskede websites, sammenligner dem, blander, og til sidst skaber nyt indhold, der er unik og forskelligartet, afhængigt af dine muligheder.

Hvilke datamuligheder WP Robot 5 brug?

Når du opretter nye blogindlæg, WP Robot er intelligent nok til at skabe yderst relevant, informativt, engagerende, og SEO venlige indhold. Her er nogle af de oplysninger artiklerne kan indeholde, afhængigt af kilderne, dine ønskede indstillinger og tilgængelighed på internettet:
1. Rich tekst indhold, der er fri for plagiat.
2. Billeder og relaterede billeder fra nettet.
3. Videoer relateret til emnet - fra de valgte kanaler.
4. Videometadata - antallet af likes, kommentarer osv.

Hvad er de WP Robot 5 funktioner?

2016-10-14_22-14-49-min

Ligegyldigt hvad din interesse er, kan WP Robot nå alle dine behov, når det kommer til online publikation. Når du opretter indhold til din blog med dette plugin, er du nødt til at forstå de forskellige funktioner, du får med dette plugin. Dette skulle hjælpe dig med at gøre den rigtige beslutning.

1. Skabe høj kvalitet indhold automatisk:
Dette plugin bruger 33 forskellige kilder til at skabe originalt indhold til din blog. Du behøver ikke nogen spinding software. Uanset emne, du kan tænke på, kan du opnå, hvad du har brug for.

2. Du er ikke begrænset:
Antallet af artikler, du har brug for, er kun begrænset af dine behov. Du kan konfigurere så mange nøgleord, som du vil. Du kan derefter indstille pluginet til at køre “kampagnerne” på det ønskede tidspunkt og datoer.

Inkluderet er den lange hale nøgleordet support. Dette er et væsentligt træk, der kan hjælpe dig til at nå de mest relevante oplysninger med dine artikler. Det hjælper dig med at indsnævre søgningen til at nå dine aktuelle behov.

3. Tjen penge som du Blog:
Dette er en væsentlig plugin, der kan hjælpe dig med at tjene penge som du blog online. Du kan oprette affilierede links til at hente produkter fra som plugin udgiver dit indhold. Den indsætter automatisk affiliate links til produkterne.

Med de ni store affiliate netværk til at arbejde med, kan du nemt oprette forskellige produkter til at sælge på din hjemmeside hele tiden. Da dette er en automatiseret proces, kan du stadig være at arbejde på andre projekter som din WordPress blog gør dig penge via affiliate links.

4. Alsidig og unik præsentation af dine indlæg:
WP Robot har en meget kraftfuld templating system. Dette giver dig mulighed for at oprette udseendet af dine indlæg på bloggen, før de er udstationeret. Du kan oprette forskellige plugins og moduler samt. Tilfældig ting for at opnå det bedste udseende til din hjemmeside blogindlæg, du opretter med WP Robot 5.

5. Støtte til Content Curation:
Hvis du ønsker at samle de bedste og seneste nyheder om et givent emne, før du kan skrive på det, kan du stole på denne fantastiske plugin for at opnå dette. Med udkastet til systemsupport, kan du indstille den til at skabe træk fra de indsamlede oplysninger. Du kan derefter gennemgå artiklerne, redigere dem og tilføje dine egne punkter og ideer, før du udgiver artikler.

6. SEO-venligt Indlæg:
Google har indbygget funktion til at registrere indlæg, der ikke er naturligt i den måde, de vises på nettet. Men WP Robot har en indbygget funktion, der gør det muligt at randomisere indholdet. Med forskellige muligheder, kan du oprette forskellige måder at gøre dine indlæg se naturlige og normal til søgemaskiner.

Som du oprette forskellige kampagner fra instrumentbrættet, kan du konfigurere, hvilke indlæg kommer på hvilket tidspunkt og dato. På denne måde, vil dine indlæg ikke falder på samme søgeord hele tiden.

Du har også mulighed for at sprede indholdet kilder og hvad der skal indgå i stillingerne. Du kan for eksempel indstille denne plugin til at bruge videoer fra én kilde til en stilling, og en anden for den næste post. Alt vil derfor se anderledes fra de andre.

7. Plugin Arbejder med alle WordPress Temaer:
Uanset om du kører en eCommerce, Real Estate hjemmeside, Fashion blog, etc., kan du stadig bruge WP Robot. Dette plugin giver dig mulighed for at bruge alle de templating funktioner i dine temaer for at skrive dit indhold. Det er ikke i modstrid med nogen. Dette er fordi det helt afhængig af dine forudindstillinger og sitet tema. Arbejdet f plugin er at skabe indholdet og udgive det som du definerer.

8. Der er ingen ophavsret Issues:
Dette plugin er helt lovligt at bruge. Dette er fordi det er afhængig af offentlige API-teknologi fra de forskellige kilder den indsamler informationer fra. Du behøver ikke at bekymre dig, som vil vide, hvad du bruger til din blogging.

9. Billede Indførsel til Forbedret SEO:
Når plugin skaber indhold til dine blogindlæg, det er stand til at importere de relevante billeder fra serverne og gemme dem på din server. Dette er en stor SEO funktion, der hjælper din blog vinde troværdighed på Google.

Dette plugin kan så godt tilføje en featured billede til din blog automatisk. Det er i stand til at bestemme selv de søgeord og meta-information skal medtages på billederne. Alle disse tilføje op til en bedre blog i form af SEO.

10. Den Plugin er Multilingual fort Internationalisering:
Uanset om du ønsker at udgive på en engelsk blog eller på et andet sprog, er det muligt at opnå det med den integrerede flersprogede system. Fransk, Tyskland, italiensk, kinesisk og russisk er nogle af de sprog, som WP Robot 5 arbejder i.

Bortset fra det, er plugin installeres automatisk på det sprog, din blog er sat op i. For eksempel, hvis du har en blog på italiensk, så vil du installere plugin på italiensk uden at skulle ændre noget. Endnu mere, får du den fulde oversættelse filer inkluderet i den fulde version af plugin. På den måde kan du altid tilpasse dine oversættelser.

11. Automatisk Keyword og Tag Udskiftninger:
Det er ganske nemt at sætte op unikke meta-tags til dine artikler, når du opretter med WP Robot. Dette vil hjælpe i din SEO forbedring. Nøgleordet udskiftning funktionen giver dig mulighed for at erstatte nogle søgeord forekomster i andre relevante synonymer. Ved at gøre, vil du undgå den keyword stuffing problem, at de fleste bloggere støde, når de ønsker at publicere indhold på deres blogs. Keyword stuffing er én ting, der kan påvirke din blog ranking.

12. Automatisk Lav en ny blog Look Gammel:
Problemet med nye bloggere fylder deres blog med indhold. Mange mennesker ser på det som en stor milepæl, der kunne tage aldre. Hvis du ikke ønsker at se nyt i bloggens verden, kan du automatisk fylde din blog med artikler, der er relevante for din niche. Den bedste del om denne funktion er muligheden for med tilbagevirkende kraft artiklerne, så de kan se, at de har eksisteret i nogen tid.

13. Fuld Logning og rapporter:
Når du ikke er tilgængelig, skal du ikke bekymre dig om, hvordan din blog gør. WP Robot plugin vil skabe fuldstændige rapporter og logfiler for, hvad det gør på din blog. Når du har tid, kan du gennemgå rapporterne og ved, hvad du kan gøre med din blog i fremtiden.

14. Umuligt at skrive Replikeret Indhold:
Dette plugin kommer med indbygget kontrol og avancerede kontrol system. Dette gør det muligt plugin til at skabe forskelligt indhold, at det kan sende til din hjemmeside / blog, men uden nogen dubletter.

15. Mulighed for at oprette forskellige varianter af indhold:
Dette plugin er integreret med seks store spinning og omskrive systemer til at hjælpe dig med at spinde dine artikler, som de er skabt. Du kan lige så godt bruge forskellige omskrive motorer til at skabe endnu mere unikt indhold.

Når det bruges sammen med oversættelsesværktøjet, kan du oprette forskellige indlæg på forskellige sprog, der er unikke i enhver måde. Dette vil hjælpe dig med at oprette alle former for indhold uden at bekymre sig, at nogen kan mistanke om du.

2016-10-14_22-15-26-min

Final Bedømmelse:
Dette plugin er tilgængelig i tre forskellige muligheder licens. Basic version er til den almindelige blogger, der kan hjælpe dig til at skabe indhold i op til tre blogs. Den fulde version understøtter op til 10 WordPress hjemmeside. Der er også en version til udviklere, der kan håndtere op til 100 hjemmesider, herunder klient hjemmesider og markedsplads hjemmesider.

WP Robot 5 version, du køber helt afhænger af dine behov. Du kan kontrollere plugin udgiver på deres officielle hjemmeside HER.

får nu

Bedøm dette indlæg
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer, gennemsnit: 4.67 ud af 5)
Indlæser ...

DEL