Hjem » Acne behandling ALLE » Bumser på støddæmper

Bumser på støddæmper

Som jeg har nævnt i mine tidligere indlæg er jeg en 34 år gammel mand, der indtil omkring 10 måneder siden lider af virkningerne af brystacne og også bumser on balder. Og gennem min familiehistorie har mange af os været udsat for acne, så snart vi ramte puberteten meget tidligt i vores liv. Typisk er problemet, at acne forbliver hos os godt ind i voksenalderen, og det var også tilfældet i mit tilfælde.

Pimples on Buttocks

Selvom de fleste af mine familiemedlemmer har haft acne; mit tilfælde var lidt unikt, fordi jeg var den eneste til min viden, der nogensinde havde bumserne på skinker, så der var ingen steder at henvende sig til vejledning. Og det var da jeg var i mine teenagere.

Det var overflødigt at sige, at det var yderst pinligt, og selvom jeg var aktiv i sport tog mit selvværd et hit hver eneste dag. Kan du forestille dig at skulle shower med dine holdkammerater efter fodboldpraksis og folk stirrer og peger på dine bumser på skinker. Og selvfølgelig vil de ikke kalde det akne på skinker; de kaldte det normalt en slags STD, som herpes eller noget. Ja, de siger, at børn kan være grusomme, og jeg stopper næsten holdet bare på grund af mine røvpimples.

Så jeg led af røvacne og almindelig ansigt og kropsakne i mindst 15 år, før jeg endelig fik lidt lindring. Og i løbet af 15-årene har jeg brugt tusindvis af dollars på de formodede "acne gennembrud", der ikke gjorde noget for mig, og i nogle tilfælde har min hud slået ud endnu mere (jeg vil ikke engang tænke over det). Da jeg fik college havde jeg stadig bumserne på skinkerproblemet, men jeg mener, at acne løb voldsomt i min familie. Jeg tænkte ikke, jeg ville bare "vokse ud af det." Men på college besluttede jeg mig for at lære mere om årsagerne og virkningerne af acne og bumser.

I også fundet ud i ægte Root Årsag of Acne og bumser on balder by besøger i officiel websted forum ACNE Ingen Mereog siden derefter i have været acne og bums gratis. so kontrollere it ud, it måske be det dig er leder til.

Så jeg begyndte at forholde mig til flere mennesker, der havde gennemgået samme prøvelse, og vi delte nogle ideer og erfaringer. Jeg lærte at om 80% af folk ville få acne, og at stramme tøj bidrog til udseendet af bumser på skinker. Jeg er en fyr, der altid havde lange bukser og bar næppe shorts af nogen grund, så jeg gætter det også med til mine problemer. Jeg havde brug for at bære løst tøj, som ville gøre plads til min hud til at trække vejret. Også mine tøj og lagner og pudebetræk skulle vaskes oftere, for i løbet af søvn bliver kroppen af ​​med døde hudceller og fugt som olier mv. Og sover på det hver nat vil føre til kropsakne, bumser på skinker og andre betingelser.

Jeg lærte om alt dette fra en ebook kaldet Acne No More, og det var faktisk tilfældigt, at jeg besluttede at give en bog en prøve. Jeg havde tidligere hørt om denne Acne No More ebook, men jeg afskedigede det som bare en anden hype, der måske eller måske ikke virker. Jeg var på et budget, så jeg betalte det ikke noget sind. Men det fortsatte bare at komme i flere samtaler med venner, der rent faktisk fik resultater. Det var som om jeg havde virkelige testpersoner, som jeg faktisk vidste og faktisk kunne se for mig selv, at de virkelig fik resultater. Og det var alt, hvad jeg havde brug for at tage springet, og jeg prøvede Acne No More. Og alt jeg må sige er, at det har været godt. Som en acne og bumser på balder lidende i over et årti, siger jeg, at dette nok er den bedste investering, jeg nogensinde har lavet i mit liv.

Bad Points Of Acne Ingen Mere

  • Med enhver ny aktivitet eller produkter, vi deltager i, er der altid nogle ulemper ved det eller noget uventet, som vi ikke forudse, og det samme gælder for Acne No More. Hvis du har bumser på skinker og acne - men du er ikke nogen, der nyder at læse; så kan du opleve, at dette produkt indeholder så meget information, at det vil gøre dit hoved omdrejning, hvis du ikke er forsigtig (lol).
  • Acne No More kræver engagement i naturlige behandlinger som det lærer om. Så du skal virkelig være dedikeret og holde sig til det. Og med det mener jeg, at du stadig skal fortsætte med at bruge den, selv efter du begynder at se gode resultater. Jeg siger dette, fordi mange mennesker faktisk har tendens til at slappe af, så snart de begynder at se tegn på acne og bumser på balder forsvinder. Så husk altid at holde fast ved det.

god Points of Acne Ingen Mere

  • En masse akne medicin derude indeholder skadelige kemikalier, og mange gange er de ansvarlige for at forværre en mild acne tilstand til et virkelig stort problem. Bare forestil dig, at dine bumser på skinker problem pludselig multiplicerer efter at have brugt penge på en behandling, der skal kurere det - for det skete mig to gange allerede. Det er derfor, de acne cremer og systemer, der sælges til intetanende og normalt desperate mennesker faktisk backfire. De er ikke egnede til alle hudtyper og vil faktisk forværre forekomsten af ​​bumser og kropsacne.
  • Og efter min mening er dette her, hvor Acne No More guide bryder væk fra alle de andre og deres falske løfter. Acne ikke mere faktisk bruger en helt naturlig og holistisk tilgang til at slippe af med ansigt acne og bumser på skinker. Og jeg er et levende bevis på, at det virker.

Acne No More har en dybdegående viden om huden, som er det største organ i kroppen (jeg vidste det ikke før jeg fik denne e-bog). Det er bogstaveligt talt en skattekiste af information om sund hudpleje, at du på den tid, du er færdig med denne e-bog, måske er ekspert i dermatologi (Ok bare tuller, du skal faktisk gå i skole til det, men du får ideen) .

FINAL Bedømmelse - Må ikke lad acne og bumser kontrol din liv

Tjek det her Naturlig acne behandling!

Ryd din hud fra Acnes i En uge!

Acne ikke mere system fungerede for mig enkelt og simpelt. Forfatteren af ​​"acne ingen mere"Er Mike Walden - en hudekspert, der har lagt størstedelen af ​​sin viden om sund hudpleje i dette produkt. Acne arbejdede ikke mere for mig og nogle af mine nære venner. Og fordi det er en helt naturlig og holistisk tilgang til helbredelse af acne og bumser on balder du har intet at frygte af skadelige kemikalier eller bivirkninger.

Bedøm dette indlæg
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer, gennemsnit: 4.50 ud af 5)
Indlæser ...

Tjek denne naturlige acne behandling!
Ryd din hud fra akne på en uge!