Hjem » penge Online » Make Money Online » MediaNet er pålideligt kontekstmæssigt reklame netværk ud for Google Adsense Legit Review

MediaNet er pålideligt kontekstmæssigt reklame netværk ud for Google Adsense Legit Review

Tjen penge med YahooBing Media.net Advertising Network | Tillid eller Scam

Som mange udgivere ved, at der er mange reklamenetværk derude for at monotisere vores blog for at øge en månedlig lønseddel. Imidlertid fandt jeg for nylig et netværk fra en af ​​blogs, hvor det virkelig overraskede mig. Ved første øjekast var jeg ikke særlig sikker på, men efter at have gravet lidt, dukkede et netværk op, som er Media.net kontekstuelle reklamenetværk for udgivere.

Media.net

Det var for et år siden, jeg var lidt nysgerrig at vide om Yahoo-annoncenetværk for at placere annoncer på min blog, fordi jeg troede at Yahoo også kan være så gavnlig for vores blog at lave nogle hurtige penge ligesom Google Adsense. Imidlertid var en tidlig dag begrænset til udgiverens masse for Yahoo. Men nu er tingene blevet ændret for de små forlag, der kan komme i kontakt med Yahoo's reklameprogram via Media.net.

Media.Net Easy Challenge

Media.Net er kommet op med et unikt system for at tjene nogle indtægter gennem mobiloptimerede annoncer brugere, tablet brugere, Android, BlackBerry og pc'er. Media.net kan tilbyde en masse muligheder for at tilpasse annonceformater og for en jævn browsingoplevelse. Hvis du har en blog, kan du have YahooBing Media.net kontekstuelle annoncer samt andre annonceringsnetværk som Google Adsense-programmet samtidigt.

Få godkendt til at køre annoncer som Google Adsense

Media.net-reklametværk specielt designet til at målrette bloggere, der har besøgende af høj kvalitet. Ligesom Google Adsense, verificerer Media.net også de interesserede blogs manuelt før en godkendelse. En af deres teknikere vil manuelt gennemgå, før du kører annoncerne. Jeg tror ikke, det ville være en vanskelig vej at blive godkendt af dem, hvis du har en betydelig mængde webtrafik fra UK, CANADA, USA og andre annoncører målrettet lande. Ifølge mig ville de godkende dit websted, hvis besøgende kommer om 30% fra USA-regionen. Tjek dine besøgende, inden du sender din blog.

Media.Net Impression And Pay Rate Vs Google Adsense

Ligesom alle andre bloggere var jeg nysgerrig efter at vide, hvor meget Media.net kan give resultat for min trafik. I den første dag i min annoncekampagne var det meget imponerende, som nåede til $ 2 pr. 1000 visninger. Nå, det er noget, der ikke er et dårligt resultat, mens du sammenligner Infolinks.com. Der er få bloggere, der hævder, at deres omdrejningstal viste $ 2 i den første uge og begyndte senere at falde til nul.

Media Net Distribution Network Scam!

Jeg undrer mig selv over, hvad der kunne være årsagen til det. Stadig får min blog en betydelig mængde besøgende, derfor får jeg gode læsere, og procentdelen for klikbetaling er stadig den samme siden starten. Undertiden går RPM ned til $ 1 på en dag, men trafikstatistikkerne skal også bemærkes godt. Ikke desto mindre, når vi sammenligner med master Google Adsense, er klik stadig pr. Hastighed ekstremt lavt alligevel.

Hvis du holder op med dine blogbesøgende mellem 800-1000 besøgende om dagen, kan den nå op til $ 6 - $ 8 pr. Dag eller mere. Der er stadig ingen garanti for det, men baseret på min beregning har resultatet givet dig. I den endelige beregning kan du muligvis nå $ 100 eller endda mere end en måned. Ikke dårligt, mens man sammenligner med små kontekstuelle annonceringsnetværk.

Yahoo Cum Bing, bliver betalt og betalingstype

Der er to gateways for din bekvemmelighed. Du skal nå din betalingstærskel på $ 100 for at blive betalt. De har også betalingstilstand via bankoverførsel samt PayPal online betalingsprocessor. Du kan tilmelde dig en af ​​kontiene for at modtage din betaling. Men jeg ved ikke, hvor lang tid det tager at behandle og blive krediteret vores konto. Alligevel er jeg ny på dette og venter på min første udbetaling. Jeg opdaterer det, når jeg først har modtaget betalingen.

Kvalitet værd på YahooBing Media Advertising Program

Jeg vil sige, at jeg har brugt to programmer indtil videre som Google Adsense og Infolinks. Media.net kan være bedre end de andre netværk rundt ved siden af ​​Google Adsense. Jeg har for nylig tiltrådt, og det går ret anstændigt, når det kommer til annonceindtryk og dagen pr. Indtjening. Jeg tror, ​​at det kunne nå i 45-dages tidsperiode eller deromkring. Jeg giver dig besked om opdateringen, når betalingen er modtaget.

For dig såvel som for mig, lad os håbe, at Yahoo og Bing-netværket kan opveje nogle penge til vores hårde arbejde og den tid, vi investerer i. Stadig ikke mange bloggere ville hævde Media.Net er et pålideligt kontekstuelt reklametværk for nu. Hvis hikke fandt på dem, så ville jeg opdatere historien på denne side. Du kan prøve og validere dig selv, hvis du vil. Bare dykke ind.

Bedøm dette indlæg
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5.00 ud af 5)
Indlæser ...