Hjem » penge Online » Make Money Online » Hvordan man laver rigtige penge online hjemmefra

Hvordan man laver rigtige penge online hjemmefra

Kom tilbage i emnet for at tjene penge online med twitter et websted, som jeg først startede med, kommer til at tænke på, og det er sponsoreret tweets.

Hvordan man laver rigtige penge online

Da jeg først sprang på scenen for at tjene penge med twitter, var en af ​​de første websteder, jeg deltog i, sponsoreret tweets. Webstedet gav mig mulighed for at sende annoncer på min Twitter konto og få betalt kontant, når nogensinde en af ​​mine tilhængere klikker på annoncen.

Hvordan man laver rigtige penge online

I de første par måneder fungerer det ret godt, og jeg lavede en lille smule lommepenge sendt direkte til min lønpostkonto. De ventende betalinger for klikene var et spark i tænderne, da det tog omkring en måned for hver betaling af de klik, jeg havde fået godkendt. Min udbetalingen stod også lidt høj en 50 bucks, så det tog lang tid at nå det, jeg mener, at du skal have en skarp belastning bare for at udbetale en gang.

Et par måneder efter at jeg havde tilmeldt, slap de ud under minimumsværdien af ​​50-dollar, men bad dig også betale et 2-dollar gebyr, hvilket igen tager et par klik!
Samlet Sponsede Tweets syntes ret godt, da jeg først startede, men for nylig har jeg ikke engang fået nogen annoncer, jeg kunne poste, hvilket betyder ingen chance for nogensinde at nå denne 50-dollar udbetaling.

Er sponsorerede tweets døde? Gør os alle en tjeneste fyre og skriv dine kommentarer for at fortælle os, om Twitter-sponsoreret tweets er overhovedet det værd, når det kommer til at tjene penge online.

I dag tager jeg et kig på et smukt nyt websted, der hedder betaling pr. Indlæg, og prøv at finde ud af om vi virkelig kan tjene penge på dette program. PayPerPost.com er et websted, der er oprettet af IZEA og startede tilbage i 2006, hvis du har prøvet sponsorerede tweets, er stort set den samme idé, men i stedet for tweetingannoncer, skriver du sponsorerede indlæg på dine blogs.

Når jeg først tilmelder sig, spørger de mig om oplysningerne om mine blogs, og så måtte jeg bare vente på at få nogle kundeemner. Jeg havde brugt sponsorerede tweets i fortiden, og det var ikke noget særligt, men jeg handler om at tjene penge online, så jeg troede hej hvorfor ikke give det et skud.

Den første ledelse jeg fik, var selv de specs, som jeg var nødt til at møde
Ordtælling
Forbindelse
despriction
krav

Det syntes ret nemt, så jeg gik sammen med det og lavede 5 bucks for omkring 20 minutters arbejde. Det lyder ganske godt rigtigt, da ugen gik videre, fik nogle flere ledere lidt mere penge, og så stoppede lederne bare, eller kun *****-dollarn førte.

Da jeg endelig gav op og ønskede at udbetale, fandt jeg ud af, at min udbetaling var 50 bucks, og det er mange indlæg. Den eneste seje ting i sidste ende var at de lod mig udbetale, men opkrævede mig et 2 dollar gebyr.

Det var et forsøg værd, og jeg lavede 28 bucks, men det tog så lang tid at blive betalt, og jeg vil anbefale jer at springe over hele pay-per-postordningen.

Som altid er fyre sikker på at sende dine kommentarer og dele med os svaret på, at du kan betale per post, får dig penge?

Bedøm dette indlæg
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer, gennemsnit: 3.67 ud af 5)
Indlæser ...