Hjem » Acne behandling ALLE » En organisk løsning til acne

En organisk løsning til acne

I løbet af mine teenage år brugte jeg receptpligtig medicin til at behandle min milde acne. De gjorde min hud rød, tør og flaky. Dette varede indtil jeg var på universitetet. I mit tredje års undergrad begyndte jeg at undersøge alternative behandlinger for acne. Det er her, da jeg købte Proactiv. Mens det virker for nogle, fungerede det ikke for mig.

En organisk løsning til acne

Indrømmet, acne er kompliceret og varierer fra person til person. Jeg anser mig selv for at have følsom hud. Måske er det derfor, Proactiv gjorde det rødt og skinnende. Det så usundt ud. Også det ryddet kun en lille procentdel af min acne. Mit ansigt var rødt til det punkt, hvor bumserne blandede sig. Ikke det ønskede resultat.

Efter nogle måneder med at gøre mere forskning, opdagede jeg, at Proactiv ikke er den bedste mulighed for din hud i det lange løb. Dets aktive ingrediens er benzoylperoxid, som udtømmer din hud af al sin naturlige olie, når den anvendes ofte. Et par mennesker har oplevet store breakouts efter at have stoppet det. Heldigvis blev min hud ikke værre. Det var det samme som før jeg begyndte at bruge Proactiv.

En organisk løsning til acne

Dernæst besluttede jeg at prøve en organisk tilgang. Jeg læste mange inspirerende bøger om, hvordan man opnår balance og skønhed naturligt. Mest bemærkelsesværdigt, Kimberly Snyder's The Beauty Detox Solution. Hun har arbejdet med Drew Barrymore, Fergie, Channing Tatum, Jimmy Fallon og mange andre berømtheder. Jeg skære ned på sukker og glutenprodukter. Jeg undgik også soja og mejeriprodukter. Jeg inkluderede også flere superfoods i min kost. Så begyndte jeg at søge et økologisk produkt for at komplimentere min økologiske kost. Det bedste jeg kunne finde var Clear Skin Max.

De fleste produkter på markedet (som Proactiv) sigter på at slippe af med acne ved helt tørring af fedtet hud. Dette løser ikke problemet på lang sigt. Clear Skin Max tilbyder et alternativ. Det behandler huden udefra. Det er helt naturligt, og der er ingen bivirkninger.

Det består af 4 produkter: Organisk tang, ansigtsvask, afbalanceringscreme og rensning og detox te.

Den organiske kelp er en omfattende kilde til de væsentlige vitaminer, mineraler, aminosyrer, antioxidanter, protein, polysaccharider og sporstoffer, der er nødvendige for at opnå hud, der ser ud og føles sund.

Face Wash indeholder 5 urteekstrakter for at berolige og helbrede huden. Min favorit er den antibakterielle tea tree olie. En undersøgelse udført på Prince Alfred Hospital i Australien (offentliggjort i The Australian Journal of Australia) afslørede tea tree olies evne til at udføre lige så godt som en fælles over-the-counter acne behandling uden bivirkninger.

Balancing Cream indeholder calendula, blåbær frugt ekstrakt, tea tree olie og goldenseal urte. På baggrund af min forskning synes calendula at have mest potentiale. Det har en lang brugstid som en sårhelende og hud-beroligende botanisk. Det hjælper med hudfornyelse, da det fremskynder generationen af ​​ny vævsvækst. Du kan læse mere om calendula her.

The Cleansing & Detox Tea er en blanding af krysantemum (en blomst der anvendes i traditionel kinesisk medicin), lakridsrod og pebermynte. Alle tre ingredienser er effektive til rensning og rensning af huden i varierende grad. Chrysanthemum er den mest lovende af de tre. Dens blade indeholder vitaminer A, C, D og B kompleks samt jern, magnesium, zink, kalium, mangan, kobber, cholin, calcium, bor og silicium. De aktive ingredienser øger gallestrømmen, som renser leveren og galdeblæren. Et dobbelt incitament, hvis du lejlighedsvis forkæler alkohol som jeg gør.

Mange mennesker, der beslutter at tage en organisk tilgang til behandling af sygdomme, bruger meget tid på at forske (som jeg gjorde) for at finde den bedste kombination af naturlige produkter. Hvis jeg havde fundet denne løsning tidligere, ville det have sparet mig meget tid og penge. Det indeholder naturens mest kraftfulde ingredienser til langtidsbehandling af acne.

Tjek det her Naturlig acne behandling!

Ryd din hud fra Acnes i En uge!

Ingen af ​​denne kemisk baserede tåge, der udtømmer din hud af alt det er naturlig olie, der får dig til at bryde ud, når du holder op med at bruge den. Jeg er så glad for, at der hvert år er flere og flere mennesker, der arbejder for at opnå balance og skønhed naturligt.

Bedøm dette indlæg
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 stemmer, gennemsnit: 3.25 ud af 5)
Indlæser ...

Tjek denne naturlige acne behandling!
Ryd din hud fra akne på en uge!